Sekadar suka

Sekadar catatan cinta berahi seorang isteri pada suami dan kisah cinta berahi suami pada sang isteri..

Monday, June 26, 2006

Malam pengantin

Macam aku cerita before, First Night kami aku masih dara, sebab aku tengah period, baru second day period pulak, lepas kenduri kat rumah aku, malam tu kami first time tidur sekatil.. frust betul cik abang, aku period, tp itu tidak menghalang aktiviti nakal dia..

Malam tu dalam lebih kurang pukul 11.00 semau orang letih dan masuk tidur, kami pun sama, lampu luar semua dah padam, kami masuk bilik pengantin, masuk je bilik, dia tarik aku..dia peluk aku...cambil berdiri. Dia peluk kuat, dan benamkan bibir dia kat tengkuk akak, dia gigit dan hisap situ...heheh first time kena love bite, then aku letak bibir aku kat tengkuk dan bite situ.kami gilir-gilir bite each other, aku kena la dua tiga tompok, dia pun sama. heheh dua-dua first time dapat, jakun le...then dia larikan bibir dia kat pipi, dan start kami french kiss, dia kucup bibir aku lembut mula-mula, buat makin lama makin ganas...lama kami bergomol sambil berdiri...masa kissing tu, kejap dia pegang tengkuk aku..tarik rapat ke kepala dia..kejap dan peluk pinggang, dan aku rengkuh tengkuk dia rapat..

adalah dalam 15 minit pun kissing, aku pun dah banjir..darah period + air basah keluar. dia tarik aku ke katil... dia cakap dia nak puas jugak, walau tak leh masuk pun, dah lama dia simpan, dan geram sangat...atas katil dia sambung kiss sambil duduk...aku pakai baju tidur dengan seluar tu sepasang, baju tidur yang ada butang kat depan tu.. aku duduk kat birai katil, dan dia melutut, dia kiss bibir dan sambil tangan dia tanggal butang baju, dah abeh tanggal butang baju, tangan dia ke belakang, tanggal bra. Terlucut je bra, nampak le dia breast aku yag dah lama dia geram..dia uli berterusan sambil mulut kat bibir aku.

Kemudian dia tinggalkan aktiviti di bibir aku, dia larikan bibir dia kat dada montok aku..dan dia usik aku "berbaloi bayar mas kawin seribu dan hantaran 5 ribu, dapat dada cantik macam ni, putihnya sayang...geram sangat..." masa ni lampu belum padam...dia cakap sengaja tak nak padam, sebab nak enjoy nikmati tubuh aku dalam cerah... tapi bila dia start tanggalkan seluar dia, aku suruh dia padam lampu, just tinggal lampu tidur je, dia ikut je. Lepas dia off lampu syiling, dia on kan lampu tepi katil, dan dia kembali melutut depan aku dan terus menyambar puting aku, sebelah tangan menguli, sebelah lagi puting dalam mulut dia...lama dia bergomol sambil melutut.

Kemudian, dia baringkan aku...dan start meniarap atas badan aku, dia kiss bibir lagi...kiss dan kiss sampai aku naik lemas...lidah dia jilat-jilat bibir aku..frist time aku kena balun, banjir kilat...dia tarik tangan aku pegang konek dia for the first time, sebab abang tinggi, dan konek dia pun panjang jugak, sesuai dengan ketinggian dia, tapi saiz lelaki asia normal la..dalam 6 inci kot..aku raba hujung konek dia, dah melekit hujung kepala konek tu, dah kembang dan keluar air mazi. Puas dia cium bibir aku...dia turun ke dada...dia hisap, uli dan sedut puting tetek aku semahu dia...sambil mulut dia tak abeh dok sebut.."abang dah lama sangat geram kat dada ni...macam nak gigit," heheh memang betul dia lanyak sungguh dada aku...banjir aku kena sedut.

Mula-mula dia jilst-jilat...aku dah mengeliatkan kena...terangkat badan...kemudian dia hisap kuat-kuat, then seluruh dada di hisap dan sedut, merah tompok sana sini... lama dia menggomol kat dada, sampai aku banjir sangat dah...mana campur darah period...mujur aku pakai pad dua lapis... aku rasa dekat setengah jam kot dia puaskan diri dia kat situ...kemudian dia sambung kissing...then dia suruh aku pusing, aku meniarap dan dia pun meniarap atas aku, sambil tangan masuk bawah dada aku dan dia uli secukupnya...


lama macam tu... dia suruh aku pusing...dan bangun...duduk..
aku duduk di birai katil, dia berdiri....konek yang sangat tegang tu, dia suruh aku lancapkan..
hehehehe aku pun pernah jugak dengan kengkawan layan vcd blue..heheh jadi aku tau le nak buat macam mana... and aku cakap "nak hisap boleh" dia terkejut dan cakap "wow...memang abang nak suruh sayang hisap, tp ingat malam ni baru nak suruh berkenalan, tapi dah advance dia.." aku kenyit mata kat dia, dan terus masukkan abtang yang dah tegang tu dalam mulut...

aku kulum kepala takuk tu dulu...aku hisap hujung dulu, aku mainkan dengan lidah.. tak lama aku masukkan semua dan aku mula sorong tarik.. bila aku rasa kepala takuk makin kembang...aku sound dia, "abang, jangan pancut dalam mulut..." dia cakap tak...

Adalah dalam 10 minit aku kulum, then dia ckp dia dah nak keluar...dia suruh aku baring, dan dia pancutkan kat dada aku...kemudian dia lumurkan dada aku denagn air mani dia..heheh tu le first time aku tengok mani, dan mani tu dari suami sendiri...kemudian aku keluar pegi bilik air, cuci cipap yang dah lenjun, cuci dada kena mani dan tukar pad, then masuk bilik semula dia belum tidur, dan sebelum tidur kami kissing dulu 2-3 kali...then tidur peluk-peluk...

Wednesday, June 21, 2006

Kisah pertama

Dah lama aku dok baca blog orang, dan kali ni aku nak create blog sendiri pulak, just saja nak luahkan aktiviti kami sekeluarga dan cerita erotik sikit..ermm aktiviti seks kami la...aku dan hubby memang jodoh sesuai la..dua-dua jenis 'rajin' bab aktiviti yang satu...

Hehehe tak kira dimana kalau rasa nak, on je...hehehe

ok, nak cerita dulu kisah kami, aku dan hubby kenal masa kat universiti, dia amik engineering, dan aku amik mass comm. dua kursus musuh ketat tu...cinta pandang pertama le konon, suatu hari aku ikut bebudak course aku tengok team fakulti aku lawan team fakulti dia, dia ni kira good looking juga, tall and handsome. Kawan-kawan aku semau dok usha dia je..semua dok admire dia, termasuk aku. Ntah macam mana lepas habis game, ada sorang kawan aku si Amri ni dtg bagitau aku, ada mamat kirim salam, hehehe rupanya mamat yang lincah tu kirim salam.

Sejak tu dia rajin berkirim salam melalui Amri, yang kebetulan duduk satu hostel ngan dia. Then lepas tu, dia berani ajak aku keluar melalui Amri.. Dua tiga kali dia ajak baru aku berani keluar, tu pun lepas aku terserempak dengan dia kat cafe, dan borak jap... terus dia cakap nak kenal aku lagi, and kitaorg start kenal, dan lepas jumpa 2,3 kali kitaorg couple..

Aku masa tu free hair, walau pun tak bertudung tapi aku jage wei..simpan virgin untuk husband masa first night. So dalam pada couple-couple ni, dia selalu usik aku, dia geram tengok aku...tak sabar nak 'meratah' aku. Lepas dia grad dah kerja, dia pinang aku, masa ni aku final year, lepas bertunang aku bertudung, dia kata tak mau orang lain tatap dada montok aku..dan dia pun tak mau tengok takut tak dapat rasmi first night...

Lepas aku grad, aku balik kampung, masa ni lagi 4-5 bulan kami nak nikah dah, dia mula nakal-nakal kat telefon, dok usik aku, dia cakap jaga le aku first night nanti dia nak lanyak aku cukup-cukup..dah lama geram dia cakap...hehehe aku cakap nak tengok le prestasi dia camne...

Then selepas setahun bertunang, pada tanggal 27 Mei 2000, kami dinikahkan...heheh malang bagi dia, aku tengah period time first night...hehehe