Sekadar suka

Sekadar catatan cinta berahi seorang isteri pada suami dan kisah cinta berahi suami pada sang isteri..

Wednesday, June 21, 2006

Kisah pertama

Dah lama aku dok baca blog orang, dan kali ni aku nak create blog sendiri pulak, just saja nak luahkan aktiviti kami sekeluarga dan cerita erotik sikit..ermm aktiviti seks kami la...aku dan hubby memang jodoh sesuai la..dua-dua jenis 'rajin' bab aktiviti yang satu...

Hehehe tak kira dimana kalau rasa nak, on je...hehehe

ok, nak cerita dulu kisah kami, aku dan hubby kenal masa kat universiti, dia amik engineering, dan aku amik mass comm. dua kursus musuh ketat tu...cinta pandang pertama le konon, suatu hari aku ikut bebudak course aku tengok team fakulti aku lawan team fakulti dia, dia ni kira good looking juga, tall and handsome. Kawan-kawan aku semau dok usha dia je..semua dok admire dia, termasuk aku. Ntah macam mana lepas habis game, ada sorang kawan aku si Amri ni dtg bagitau aku, ada mamat kirim salam, hehehe rupanya mamat yang lincah tu kirim salam.

Sejak tu dia rajin berkirim salam melalui Amri, yang kebetulan duduk satu hostel ngan dia. Then lepas tu, dia berani ajak aku keluar melalui Amri.. Dua tiga kali dia ajak baru aku berani keluar, tu pun lepas aku terserempak dengan dia kat cafe, dan borak jap... terus dia cakap nak kenal aku lagi, and kitaorg start kenal, dan lepas jumpa 2,3 kali kitaorg couple..

Aku masa tu free hair, walau pun tak bertudung tapi aku jage wei..simpan virgin untuk husband masa first night. So dalam pada couple-couple ni, dia selalu usik aku, dia geram tengok aku...tak sabar nak 'meratah' aku. Lepas dia grad dah kerja, dia pinang aku, masa ni aku final year, lepas bertunang aku bertudung, dia kata tak mau orang lain tatap dada montok aku..dan dia pun tak mau tengok takut tak dapat rasmi first night...

Lepas aku grad, aku balik kampung, masa ni lagi 4-5 bulan kami nak nikah dah, dia mula nakal-nakal kat telefon, dok usik aku, dia cakap jaga le aku first night nanti dia nak lanyak aku cukup-cukup..dah lama geram dia cakap...hehehe aku cakap nak tengok le prestasi dia camne...

Then selepas setahun bertunang, pada tanggal 27 Mei 2000, kami dinikahkan...heheh malang bagi dia, aku tengah period time first night...hehehe

0 Comments:

Post a Comment

<< Home