Sekadar suka

Sekadar catatan cinta berahi seorang isteri pada suami dan kisah cinta berahi suami pada sang isteri..

Monday, June 26, 2006

Malam pengantin

Macam aku cerita before, First Night kami aku masih dara, sebab aku tengah period, baru second day period pulak, lepas kenduri kat rumah aku, malam tu kami first time tidur sekatil.. frust betul cik abang, aku period, tp itu tidak menghalang aktiviti nakal dia..

Malam tu dalam lebih kurang pukul 11.00 semau orang letih dan masuk tidur, kami pun sama, lampu luar semua dah padam, kami masuk bilik pengantin, masuk je bilik, dia tarik aku..dia peluk aku...cambil berdiri. Dia peluk kuat, dan benamkan bibir dia kat tengkuk akak, dia gigit dan hisap situ...heheh first time kena love bite, then aku letak bibir aku kat tengkuk dan bite situ.kami gilir-gilir bite each other, aku kena la dua tiga tompok, dia pun sama. heheh dua-dua first time dapat, jakun le...then dia larikan bibir dia kat pipi, dan start kami french kiss, dia kucup bibir aku lembut mula-mula, buat makin lama makin ganas...lama kami bergomol sambil berdiri...masa kissing tu, kejap dia pegang tengkuk aku..tarik rapat ke kepala dia..kejap dan peluk pinggang, dan aku rengkuh tengkuk dia rapat..

adalah dalam 15 minit pun kissing, aku pun dah banjir..darah period + air basah keluar. dia tarik aku ke katil... dia cakap dia nak puas jugak, walau tak leh masuk pun, dah lama dia simpan, dan geram sangat...atas katil dia sambung kiss sambil duduk...aku pakai baju tidur dengan seluar tu sepasang, baju tidur yang ada butang kat depan tu.. aku duduk kat birai katil, dan dia melutut, dia kiss bibir dan sambil tangan dia tanggal butang baju, dah abeh tanggal butang baju, tangan dia ke belakang, tanggal bra. Terlucut je bra, nampak le dia breast aku yag dah lama dia geram..dia uli berterusan sambil mulut kat bibir aku.

Kemudian dia tinggalkan aktiviti di bibir aku, dia larikan bibir dia kat dada montok aku..dan dia usik aku "berbaloi bayar mas kawin seribu dan hantaran 5 ribu, dapat dada cantik macam ni, putihnya sayang...geram sangat..." masa ni lampu belum padam...dia cakap sengaja tak nak padam, sebab nak enjoy nikmati tubuh aku dalam cerah... tapi bila dia start tanggalkan seluar dia, aku suruh dia padam lampu, just tinggal lampu tidur je, dia ikut je. Lepas dia off lampu syiling, dia on kan lampu tepi katil, dan dia kembali melutut depan aku dan terus menyambar puting aku, sebelah tangan menguli, sebelah lagi puting dalam mulut dia...lama dia bergomol sambil melutut.

Kemudian, dia baringkan aku...dan start meniarap atas badan aku, dia kiss bibir lagi...kiss dan kiss sampai aku naik lemas...lidah dia jilat-jilat bibir aku..frist time aku kena balun, banjir kilat...dia tarik tangan aku pegang konek dia for the first time, sebab abang tinggi, dan konek dia pun panjang jugak, sesuai dengan ketinggian dia, tapi saiz lelaki asia normal la..dalam 6 inci kot..aku raba hujung konek dia, dah melekit hujung kepala konek tu, dah kembang dan keluar air mazi. Puas dia cium bibir aku...dia turun ke dada...dia hisap, uli dan sedut puting tetek aku semahu dia...sambil mulut dia tak abeh dok sebut.."abang dah lama sangat geram kat dada ni...macam nak gigit," heheh memang betul dia lanyak sungguh dada aku...banjir aku kena sedut.

Mula-mula dia jilst-jilat...aku dah mengeliatkan kena...terangkat badan...kemudian dia hisap kuat-kuat, then seluruh dada di hisap dan sedut, merah tompok sana sini... lama dia menggomol kat dada, sampai aku banjir sangat dah...mana campur darah period...mujur aku pakai pad dua lapis... aku rasa dekat setengah jam kot dia puaskan diri dia kat situ...kemudian dia sambung kissing...then dia suruh aku pusing, aku meniarap dan dia pun meniarap atas aku, sambil tangan masuk bawah dada aku dan dia uli secukupnya...


lama macam tu... dia suruh aku pusing...dan bangun...duduk..
aku duduk di birai katil, dia berdiri....konek yang sangat tegang tu, dia suruh aku lancapkan..
hehehehe aku pun pernah jugak dengan kengkawan layan vcd blue..heheh jadi aku tau le nak buat macam mana... and aku cakap "nak hisap boleh" dia terkejut dan cakap "wow...memang abang nak suruh sayang hisap, tp ingat malam ni baru nak suruh berkenalan, tapi dah advance dia.." aku kenyit mata kat dia, dan terus masukkan abtang yang dah tegang tu dalam mulut...

aku kulum kepala takuk tu dulu...aku hisap hujung dulu, aku mainkan dengan lidah.. tak lama aku masukkan semua dan aku mula sorong tarik.. bila aku rasa kepala takuk makin kembang...aku sound dia, "abang, jangan pancut dalam mulut..." dia cakap tak...

Adalah dalam 10 minit aku kulum, then dia ckp dia dah nak keluar...dia suruh aku baring, dan dia pancutkan kat dada aku...kemudian dia lumurkan dada aku denagn air mani dia..heheh tu le first time aku tengok mani, dan mani tu dari suami sendiri...kemudian aku keluar pegi bilik air, cuci cipap yang dah lenjun, cuci dada kena mani dan tukar pad, then masuk bilik semula dia belum tidur, dan sebelum tidur kami kissing dulu 2-3 kali...then tidur peluk-peluk...

25 Comments:

  • At 9:42 AM, Anonymous Anonymous said…

    it's reminds me of my first night too ..tapi i tak kreatif nak tulis.. hope both of u could continue writing..such a luvly blog.. cool

     
  • At 4:50 PM, Anonymous Anonymous said…

    How sweet both of u..

     
  • At 5:36 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hmmm i nanti pun mcm ni jgk agaknye coz my love nak kawin time dia period..

     
  • At 9:17 PM, Anonymous Anonymous said…

    hurm jom main dgn i nk? email kat i number phone you k? hakim_0525@ymail.com

     
  • At 11:39 PM, Anonymous Anonymous said…

    wahhhhhh... sempo laaa

     
  • At 4:19 AM, Anonymous Anonymous said…

    Sempoi la.. Huhu tp kalau gigit btg lg rasa nikmat... Hehe

     
  • At 7:03 PM, Anonymous Anonymous said…

    My number 0172451544 (aida)

     
  • At 3:23 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hai u

     
  • At 2:37 AM, Anonymous Anonymous said…

    Bgus u..mlm pertama pun bgtau sume org..so sawet .___.

     
  • At 12:20 AM, Blogger auni zamri said…

    Btul2..mmg bguz sgt..astaghfirullah alazim...btaubatla..

     
  • At 12:22 AM, Blogger auni zamri said…

    Btul2..mmg bguz sgt..astaghfirullah alazim...btaubatla..

     
  • At 9:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Shah 0176347600

     
  • At 1:30 AM, Anonymous Anonymous said…

    Faizul 0162757124 boleh try dgn i

     
  • At 3:46 PM, Anonymous Anonymous said…

    0197063250 comeon

     
  • At 6:07 PM, Blogger Hatu Raya said…

    Pelik aku auni zamri ni. Gaya cam orang alim tapi enjoy jgk bace blog ni..

     
  • At 10:13 AM, Anonymous Anonymous said…

    mmang best

     
  • At 7:35 PM, Anonymous Anonymous said…

    btol2 . nmpak mcm alim . tpi enjoy jgak blog nie . bengong btol

     
  • At 7:55 AM, Anonymous Anonymous said…

    Ko dah kwen t bru leh buat sume tu

     
  • At 7:57 AM, Anonymous Anonymous said…

    Jom.I x sabar nk hisap konek u ni.

     
  • At 4:00 PM, Blogger Ramli Othman said…

    Aku sex oral kalau d blowjob kenalak dia kunyah2 pas tu d belit2 lidaah dia at konek...x tahan uu

     
  • At 5:54 PM, Blogger Ramli Othman said…

    Mana x der pon Aida

     
  • At 9:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    Arghhhhhhh...arghhhhhh...awww...dh pancut pn.....hehehe...

     
  • At 6:58 AM, Blogger Ramli Othman said…

    Pagi2 ni klau bbuat orrel sex bahgia kan....cam x nak bangun laa x sarap pon x per...sarap cipap minum air cipap puas....

     
  • At 10:40 AM, Anonymous Anonymous said…

    Wow guyss ths remind me masa mula mula hvg sex dgn my hubby. Sampai sekarang dia suka dengan cipap i. Dia kata kemut best cipap i ketat. Doogy style paling dia suka. Arghh masa tengah type ni pun dia tengah hisap tetek i.

     
  • At 10:43 AM, Blogger Ramli Othman said…

    Mmg laa llaki mana y x suka lau mintak dpt mintak dpt..x mintak pon dpt..bahgia tau..cer buat cam ni..;angn sampai pancut lau dogie..tiarap pas tu abg still kat atas enjut pelan2 smpai pncuut best tau try laaa

     

Post a Comment

<< Home